اون جوری که تو خبرا بود غرامت پرداخت شده و فقط باید شفافسازی بشه توسط بانکبا این سابقه ای که انگلیس دارد فکر نکنم پول نقد یا کالا یا خط اعتباری کالا بهش بدن امیدوارم این طور نشود که به مرور زمانم مساله غرامت دچار فرایند فرسایشی شود
اون جوری که تو خبرا بود غرامت پرداخت شده و فقط باید شفافسازی بشه توسط بانکبا این سابقه ای که انگلیس دارد فکر نکنم پول نقد یا کالا یا خط اعتباری کالا بهش بدن امیدوارم این طور نشود که به مرور زمانم مساله غرامت دچار فرایند فرسایشی شود
چه جوری پرداخت شده وقتی سوئیفت بسته است ؟؟؟؟اون جوری که تو خبرا بود غرامت پرداخت شده و فقط باید شفافسازی بشه توسط بانک
این چه حرفیه دوست عزیزچه جوری پرداخت شده وقتی سوئیفت بسته است ؟؟؟؟
من خودم خیلی سهام بانک ملت دارم امیدوارم این طور بشوداین چه حرفیه دوست عزیز
وقتی انگلیس رسما قبول میکنه که غرامت بده دیگه معنی نداره نخواد بده
اگه غرامت نده ممکنه تا چهار میلیارد یورو هم.محکوم بشه
در ضمن نیاز نیست اون مبلغ بیاد داخل کشور
ممکنه همون جا در شعب لندن بانک ملت تحویلش بدن و همون جا بمونه تا به وقتش بیاد داخل
خستمون کرد این سهم بانک ملت و پتروشیمی خارکدوستان خبری نشد از این سهم؟
دیگه داره تو مخ میره این بانک ملت وپتروشیمی خارک
تو مجمع گفتن که محرمانه است مقداری صبور باشید یقرون دوزار که نیست بیست هزار میلیارد تومن غرامته درست اندازه ارزش بازارشآقا اصلا نیاز نیست بیان شفاف سازی کنن و اثر سود و زیان غرامت، یا زمان قطعی تعیین تکلیفش رو بگن.
همین که شفاف سازی بکنن که همچین موضوعی هست و جزییات بیشترش محرمانه است کافیه.
دیگه بقیه ش با سهامدار و خریدار و فروشنده.
اما این خواسته های ما اتفاق نمی افته مگر اینکه ما جایی با هم هماهنگ بشیم توی پیگیری هامون، چه تلفن چه ثبت شکایت توی بورس.
لطفا یک گروه تلگرام تشکیل بدید، لطفا!!!
بعدم تعجب میکنم هی میگن بالای 1000 و 2000 باز میشه مهم نیست بسته باشه!
بابا! ما میخوایم همین الان 2000 تومن باز بشه بریم از رشد سهمای دیگه هم سود ببریم!
مشکلات "خیلی کوچک" مثل اینکه شما دارید را خود سازمان بورس رفع میکند.آقا اصلا نیاز نیست بیان شفاف سازی کنن و اثر سود و زیان غرامت، یا زمان قطعی تعیین تکلیفش رو بگن.
همین که شفاف سازی بکنن که همچین موضوعی هست و جزییات بیشترش محرمانه است کافیه.
دیگه بقیه ش با سهامدار و خریدار و فروشنده.
اما این خواسته های ما اتفاق نمی افته مگر اینکه ما جایی با هم هماهنگ بشیم توی پیگیری هامون، چه تلفن چه ثبت شکایت توی بورس.
لطفا یک گروه تلگرام تشکیل بدید، لطفا!!!
بعدم تعجب میکنم هی میگن بالای 1000 و 2000 باز میشه مهم نیست بسته باشه!
بابا! ما میخوایم همین الان 2000 تومن باز بشه بریم از رشد سهمای دیگه هم سود ببریم!
منم همینو میگمتو مجمع گفتن که محرمانه است مقداری صبور باشید یقرون دوزار که نیست بیست هزار میلیارد تومن غرامته درست اندازه ارزش بازارش
منظورم رو گویا بد بیان کردممشکلات "خیلی کوچک" مثل اینکه شما دارید را خود سازمان بورس رفع میکند.
یک تلفن بزنید به سازمان، بگویید تنها خواسته ی شما این است که این سهم همین الان 2000 تومان (5 برابر) باز بشود، که شما بتوانید بروید و از رشد سهم های دیگر سود ببرید.
محال است شما را با چنین خواسته ی حداقلی و معقولی منتظر بگذارند،
بلافاصله به چهرازی یا هر دارالمجانین دیگری که الان در تهران دایر است تلفن میکنند و کد سهامداری شما را اعلام میکنند که تا هوا تاریک نشده رسیدگی بشود.