ساخت فیلتر در دیده بان بازار پیشرفته :: .:tsetmc:.

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام
کسی از دوستان میتونه در نوشتن این فیلتر ها fisher transform یا volume oscillator یا Relative volatility index کمک کنه؟ یا اینکه اگه داره ب اشتراک بگذاره

سپاس فراوان
  1. سلام.
  2. کمک بخواهید یک مقدار هستم. یک مقدار. مثلا در حد رفع اشکال یا ترسیم خطوط کلی برای شروع کار. همین.
  3. این نشانگرهایی هم که نام بردید تا کنون ندیدم کسی نوشته باشد. در اینترنت.
  4. پند (توصیه) همیشگی ما: برای استفاده از نشانگرهای پیشرفته و کلا کارهای دقیق‌تر و پیچیده‌تر و کلی‌تر از نرم‌افزارهای تخصصی که برای این کار نوشته شده (مانند آمی‌بروکر و متاتریدر و متااستاک و نینجاتریدر و ...) استفاده کنید. و از پالایه‌نویسی TseTmc تنها برای موارد ساده‌ی مخصوص به خودش (مانند بررسی حقیقی/حقوقی و مقایسه روزانه با بازار و بررسی داده‌های میان‌روز) استفاده کنید.
  5. یا علی.
 

arash_16

New Member
عضو تازه
سلام. مشکل این کد چیه که در سایت ارور میده؟ ممنون میشم اگه اصلاحش کنید

true==function()
{

var PriceN=function(){

var price=[ih][0].PClosing ;
var D=20 ;
var N=D-1 ;
var n ;
for(n=1;n<=N;n++)

price=[ih][n].PClosing + price ;

if(n=N)
{
price = price /(n+1) ;
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام. مشکل این کد چیه که در سایت ارور میده؟ ممنون میشم اگه اصلاحش کنید

true==function()
{

var PriceN=function(){

var price=[ih][0].PClosing ;
var D=20 ;
var N=D-1 ;
var n ;
for(n=1;n<=N;n++)

price=[ih][n].PClosing + price ;

if(n=N)
{
price = price /(n+1) ;
سلام.
این تکه‌ای که شما گذاشتید مشکلی ندارد.
ولی باقی‌اش کو؟
می‌خواهید باقی‌اش را این‌شکلی بنویسید شاید درست شد:

JavaScript:
true == function () {
    var PriceN = function () {
        var price = [ih][0].PClosing;
        var D = 20;
        var N = D - 1;
        var n;
        for (n = 1; n <= N; n++)
            price = [ih][n].PClosing + price;

        price = price / (n + 1);
        return price;
    }
    (cfield0) = PriceN;
    return true;
}
خودم امتحان نکردم.
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام.
این تکه‌ای که شما گذاشتید مشکلی ندارد.
ولی باقی‌اش کو؟
می‌خواهید باقی‌اش را این‌شکلی بنویسید شاید درست شد:

JavaScript:
true == function () {
    var PriceN = function () {
        var price = [ih][0].PClosing;
        var D = 20;
        var N = D - 1;
        var n;
        for (n = 1; n <= N; n++)
            price = [ih][n].PClosing + price;

        price = price / (n + 1);
        return price;
    }
    (cfield0) = PriceN;
    return true;
}
خودم امتحان نکردم.
برنامه بالا را امتحان کردم نشد. نمی‌دانم چرا. فعلا رایانه من خراب شده. موقتا این برنامه پایین را داشته باشید (آزمایش کردم درست بود.) تا بعد.
یا علی.

var price = [ih][0].PClosing;
var D = 20;
var N = D - 1;
var n;
for (n = 1; n <= N; n++)
price = [ih][n].PClosing + price;

PriceN = price / (n + 1);
(cfield0) = PriceN;
true;
 

arash_16

New Member
عضو تازه
برنامه بالا را امتحان کردم نشد. نمی‌دانم چرا. فعلا رایانه من خراب شده. موقتا این برنامه پایین را داشته باشید (آزمایش کردم درست بود.) تا بعد.
یا علی.

var price = [ih][0].PClosing;
var D = 20;
var N = D - 1;
var n;
for (n = 1; n <= N; n++)
price = [ih][n].PClosing + price;

PriceN = price / (n + 1);
(cfield0) = PriceN;
true;
سپاسگذار مهر شما هستم
 

kasra58

New Member
عضو تازه
برنامه بالا را امتحان کردم نشد. نمی‌دانم چرا. فعلا رایانه من خراب شده. موقتا این برنامه پایین را داشته باشید (آزمایش کردم درست بود.) تا بعد.
یا علی.

var price = [ih][0].PClosing;
var D = 20;
var N = D - 1;
var n;
for (n = 1; n <= N; n++)
price = [ih][n].PClosing + price;

PriceN = price / (n + 1);
(cfield0) = PriceN;
true;
این فیلتر کارش چی هست ؟
 

victor77

New Member
عضو تازه
سلام وقت بخیر

تو فیلتر نویسی،این امکان وجود داره که نماد های مشترک بین چند تا فیلتر مشخص بشه؟
مثلا نمادهای مشترک بین فیلترهای چکش سفید، خرید حقوقی، حجم های مشکوک و...
 

بنیامین1

New Member
عضو تازه
با درود با همه
از اساتید فیلتر نویسی تقاظای کمک برای نوشتن یه فیلتر داشتم

4ستون ستون 1 نام نماد 2 میانگین حجم معاملات 20 روز اخیر 3 حجم معاملات امروز 4 نسبت
 

milad miladi

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام وقت بخیر

تو فیلتر نویسی،این امکان وجود داره که نماد های مشترک بین چند تا فیلتر مشخص بشه؟
مثلا نمادهای مشترک بین فیلترهای چکش سفید، خرید حقوقی، حجم های مشکوک و...
با سلام
از
JavaScript:
&&
استفاده کن.
البته باید نحوه نوشتنت طوری باشه که بتونی از این عملگر استفاده کنی.
موفق باشی
یاحق
 

milad miladi

Well-Known Member
کاربر فعال
با درود با همه
از اساتید فیلتر نویسی تقاظای کمک برای نوشتن یه فیلتر داشتم

4ستون ستون 1 نام نماد 2 میانگین حجم معاملات 20 روز اخیر 3 حجم معاملات امروز 4 نسبت
با سلام
شما کدی که نوشتی و برای تکمیلش نیاز به کمک داری رو بذار
اساتید اصلاحش می کنن.
موفق باشی
یا حق
 

milad miladi

Well-Known Member
کاربر فعال
با سلام خدمت اساتید فیلترنویسی
یه JSON تحت یک API رو میخام توی دیده بان بازار فراخوانی کنم.
چیکار کنم که دیده بان بازار هنگ نکنه؟
از
JavaScript:
    xl.open("Get","url", true);
    xl.send();
    var dataResult = JSON.parse(xl.responseText)
استفاده می کنم.

متغیر رو پیدا می کنه اما هنگ میکنه (حجم دیتاهاش یک کیلوبایت هم نمیشه) و اجازه نمیده از اون متغیر توی فیلتر استفاده کنم.
البته راههای دیگه ای هم هست که من امتحان کردم اما تا حالا این از همشون کم هنگ تر بوده!!!
دوستان عزیز اگه راهی به ذهنتون میرسه (هرچی که باشه) ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
موفق باشید
یاحق
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
با سلام خدمت اساتید فیلترنویسی
یه JSON تحت یک API رو میخام توی دیده بان بازار فراخوانی کنم.
چیکار کنم که دیده بان بازار هنگ نکنه؟
از
JavaScript:
    xl.open("Get","url", true);
    xl.send();
    var dataResult = JSON.parse(xl.responseText)
استفاده می کنم.

متغیر رو پیدا می کنه اما هنگ میکنه (حجم دیتاهاش یک کیلوبایت هم نمیشه) و اجازه نمیده از اون متغیر توی فیلتر استفاده کنم.
البته راههای دیگه ای هم هست که من امتحان کردم اما تا حالا این از همشون کم هنگ تر بوده!!!
دوستان عزیز اگه راهی به ذهنتون میرسه (هرچی که باشه) ممنون میشم راهنمایی کنید.
با تشکر
موفق باشید
یاحق
سلام. بنده که JSON بلد نیستم و تا به حال با آن کار نکرده‌ام. ولی احیانا شاید مشکل از جای دیگری باشد. یعنی معمولا هنگ‌کردن‌ها مربوط به گیر کردن برنامه در حلقه‌هاست. شاید بالاتر یا پایین‌تر کدی نوشته‌اید که آن دارد اذیت می‌کند. (به هر روی... چیزی بود که به ذهنم رسید. چون می‌دانستم کسی نمی‌آید پاسخ دهد گفتم پاسخی داده باشم! :)) یا علی.
 

milad miladi

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام. بنده که JSON بلد نیستم و تا به حال با آن کار نکرده‌ام. ولی احیانا شاید مشکل از جای دیگری باشد. یعنی معمولا هنگ‌کردن‌ها مربوط به گیر کردن برنامه در حلقه‌هاست. شاید بالاتر یا پایین‌تر کدی نوشته‌اید که آن دارد اذیت می‌کند. (به هر روی... چیزی بود که به ذهنم رسید. چون می‌دانستم کسی نمی‌آید پاسخ دهد گفتم پاسخی داده باشم! :)) یا علی.
با سلام خدمت جناب محمدحسین و سایر عزیزان...
منم JSON بلد نبودم... اصلا نمی دونستم یعنی چی... اما خب مجبور شدم برم یاد بگیرم ... اصلاً کی فکرشو می کرد یه روزی کار من به جایی برسه که بخوام توابع ترکیبی رو توی دیده بان بازار استفاده کنم!!! من هم تا همین چند وقت پیش، توی این سایت و اون سایت از این و اون خواهش می کردم که ساده ترین فیلترها رو برام بنویسن.. خدا بیامرزه اموات اون بنده خدایی که برای رفع ایراد یه فیلتر ازم پول خواست... و لحنش طوری بود که بهم بر خورد.... اگه همینجوری مجانی برام انجامش می داد، من هنوز داشتم تقاضای نوشتن فیلتر رو از دیگران می کردم...
بگذریم....
جناب محمدحسین خان...
کد مشکل نداره چون وقتی بجای اون متغیر فراخوانی شده، عدد ثابت میذارم خیلی راحت کار می کنه ... اما وقتی یه تابع فراخوانی بهش اضافه می کنم( تابع هم همونه که بالا گذاشتم) متغیر جدید رو پیدا می کنه اما کارکرد سی پی یو میره بالا و همون TAB دیده بان بازار خیلی کند میشه اما بقیه TABهای فایرفاکس بدون مشکل کار می کنن.
سوال من این بود که کلاً راه جایگزین کاری که من کردم چیه؟ چطور میشه محتوای یه وب رو توی دیده بان بازار فراخوانی کرد؟ آیا امکانش نیست که حتوای یک وب رو توی کامپیوتر ذخیره کرد و اونو فراخوانی کرد؟
کلاً در زبانهای دیگر برنامه نویسی، چطور یه متغیر آنلاین ( که دائم در حال تغییره) رو فراخوانی می کنن؟؟
و سوالاتی از این قبیل!!!
با تشکر
موفق باشید
یا حق
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
با سلام خدمت جناب محمدحسین و سایر عزیزان...
منم JSON بلد نبودم... اصلا نمی دونستم یعنی چی... اما خب مجبور شدم برم یاد بگیرم ... اصلاً کی فکرشو می کرد یه روزی کار من به جایی برسه که بخوام توابع ترکیبی رو توی دیده بان بازار استفاده کنم!!! من هم تا همین چند وقت پیش، توی این سایت و اون سایت از این و اون خواهش می کردم که ساده ترین فیلترها رو برام بنویسن.. خدا بیامرزه اموات اون بنده خدایی که برای رفع ایراد یه فیلتر ازم پول خواست... و لحنش طوری بود که بهم بر خورد.... اگه همینجوری مجانی برام انجامش می داد، من هنوز داشتم تقاضای نوشتن فیلتر رو از دیگران می کردم...
بگذریم....
جناب محمدحسین خان...
کد مشکل نداره چون وقتی بجای اون متغیر فراخوانی شده، عدد ثابت میذارم خیلی راحت کار می کنه ... اما وقتی یه تابع فراخوانی بهش اضافه می کنم( تابع هم همونه که بالا گذاشتم) متغیر جدید رو پیدا می کنه اما کارکرد سی پی یو میره بالا و همون TAB دیده بان بازار خیلی کند میشه اما بقیه TABهای فایرفاکس بدون مشکل کار می کنن.
سوال من این بود که کلاً راه جایگزین کاری که من کردم چیه؟ چطور میشه محتوای یه وب رو توی دیده بان بازار فراخوانی کرد؟ آیا امکانش نیست که حتوای یک وب رو توی کامپیوتر ذخیره کرد و اونو فراخوانی کرد؟
کلاً در زبانهای دیگر برنامه نویسی، چطور یه متغیر آنلاین ( که دائم در حال تغییره) رو فراخوانی می کنن؟؟
و سوالاتی از این قبیل!!!
با تشکر
موفق باشید
یا حق
راستش.... پرسش‌های شما در حدی نیست که من بتوانم پاسخ دهم. ماشاءالله خیلی فرا رفته‌اید. (تنها یک چیزی دوباره به ذهنم می‌رسد. شاید شما آنجا متغیر که می‌گذارید (به جای عدد ثابت و کار نمی‌کند) به خاطر این است که متغیر شما از جنس رشته (String) است. این را هم بررسی بفرمایید. باز هم تنها چیزی گفتم که گفته باشم!)
این امکاناتی که فرمودید، البته هست... ولی هر جایی یک جوری است. در جاوا مثلا ما یک کتابخانه برای این کار فراخوانی می‌کنیم. حالا نمی‌دانم در جاواسکریپت به صورت پیش‌فرض خودش از این کتابخانه‌ها دارد یا اینکه باید در آن هم فراخوانی کنید. و اگر نیاز به فراخوانی باشد نمی‌دانم چگونه باید این کار را بکنید. آیا باید اول آن کتابخانه را (مانند بسیاری جاها) در یک نشانی‌ای ذخیره کنید و بعد آن را فراخوانی کنید؟یا اینکه از روی رایانه هم می‌شود...
کلا من با استفاده از دیده‌بان بورس برای این کارها مخالفم. یکی از علت‌هایش همین است. کسی هم نیست که پاسخگو باشد. در صورتی که برای جاهای دیگر پاسخ‌ها به وفور در اینترنت وجود دارد.
به هر روی... ایده‌ای به ذهنم نمی‌رسد و کاری نمی‌توانم بکنم جز اینکه برایتان آرزوی موفقیت کنم.
یا علی.
 

milad miladi

Well-Known Member
کاربر فعال
با سلام به برادر محمدحسین و دیگر عزیزان
ممنونم که پاسخ دادی...
در مورد :
(تنها یک چیزی دوباره به ذهنم می‌رسد. شاید شما آنجا متغیر که می‌گذارید (به جای عدد ثابت و کار نمی‌کند) به خاطر این است که متغیر شما از جنس رشته (String) است. این را هم بررسی بفرمایید. باز هم تنها چیزی گفتم که گفته باشم!)
متغیر های من همش از جنس double هستن. از این لحاظ مشکلی نیست.... مشکل زمان فراخوانی از یه آدرس urlه .. وقتی JSON رو از url فراخوانی می کنه، تابع بازهم خروجی میده اما انقد کند میشه که این خروجی به هیچ دردی نمی خوره.... فکر کردم شاید ما راه حلی داشته باشید...
توی چندتا کامپایلر آنلاین جاوااسکریپت امتحان کردم، هیچکدوم هنگ نکردن... فقط دیده بان بورس ماست که هنگ می کنه!!!!
به هر حال ممنون
موفق باشی
یاحق
 

بنیامین1

New Member
عضو تازه
با سلام
شما کدی که نوشتی و برای تکمیلش نیاز به کمک داری رو بذار
اساتید اصلاحش می کنن.
موفق باشی
یا حق
با درود به شما متاسفانه من نمی توانم کد بنویسم ولی اگه براتون پر دردسره مزاحم نمیشم ولی یه کد دیگه هست اگه زحمتشو بکشید شرمنده می کنید
سهمی که بیشترین حجم 1 ماه یا 3 ماه گذشته را زده باشه با سپاس از پی گیری شما
 

بامبو

Well-Known Member
کاربر فعال
با سلام به برادر محمدحسین و دیگر عزیزان
ممنونم که پاسخ دادی...
در مورد :

متغیر های من همش از جنس double هستن. از این لحاظ مشکلی نیست.... مشکل زمان فراخوانی از یه آدرس urlه .. وقتی JSON رو از url فراخوانی می کنه، تابع بازهم خروجی میده اما انقد کند میشه که این خروجی به هیچ دردی نمی خوره.... فکر کردم شاید ما راه حلی داشته باشید...
توی چندتا کامپایلر آنلاین جاوااسکریپت امتحان کردم، هیچکدوم هنگ نکردن... فقط دیده بان بورس ماست که هنگ می کنه!!!!
به هر حال ممنون
موفق باشی
یاحق
باسلام به شما جناب میلادی

من هم به دنبال فیلتر درخواستی دوستمون بنیامین1 یعنی بیشترین حجم 1ماه یا 3ماه گذشته هستم

ممنون میشم دراین مورد کمکی بکنید

با تشکر فراوان
 

علیرضا علوی

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام بر دوستان
کسی فیلتر محاسبه میانگین ها رو داره؟
مثلا سهام با این شرط را نشان دهد

یا ema21=ema11

ma21=ma11
با تشکر
 

Mehrdad6464

New Member
عضو تازه
سلام به اساتید محترم
من فیلتر درصد فاصله از کف و سقف 60 روزه رو میخوام.اگه لطف کنید خیلی ممنون میشم
 
بالا