ساخت فیلتر در دیده بان بازار پیشرفته :: .:tsetmc:.

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
پس چرا این فیلد رو نشون نمیده؟
JavaScript:
true== function()
{
    if( ( ( (ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN ) /( (ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN ) ) > 2)
    {
        (cfield0)=((ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN) /((ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN);
    }
    return true;      
}()
نمی‌دانم. پرسشتان هم یک مقدار واضح نیست البته. چرا، کدام کد، چه چیزی را (چگونه) نشان نمی‌دهد؟ یعنی اصلا هیچ چیز نمی‌آید؟ یا چه؟ (البته من خودم هم آن کدی که دادم را آزمایش نکردم... آزمایش کردید؟ درست بود؟)
هرچند درست متوجه نشدم ولی اگر احیانا گمان می‌کنید مشکلی وجود دارد (به این معنی که برای یک سری را نشان می‌دهد و برای یک سری را نشان نمی‌دهد) می‌خواهید این‌گونه بنویسیدش شاید درست شد:

JavaScript:
true== function()
{
    (cfield0)=((ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN) /((ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN);
    if( ( ( (ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN ) /( (ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN ) ) > 2)
    {
        return true;       
    } esle{
        return false;
    }
}()
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
نمی‌دانم. پرسشتان هم یک مقدار واضح نیست البته. چرا، کدام کد، چه چیزی را (چگونه) نشان نمی‌دهد؟ یعنی اصلا هیچ چیز نمی‌آید؟ یا چه؟ (البته من خودم هم آن کدی که دادم را آزمایش نکردم... آزمایش کردید؟ درست بود؟)
هرچند درست متوجه نشدم ولی اگر احیانا گمان می‌کنید مشکلی وجود دارد (به این معنی که برای یک سری را نشان می‌دهد و برای یک سری را نشان نمی‌دهد) می‌خواهید این‌گونه بنویسیدش شاید درست شد:

JavaScript:
true== function()
{
    (cfield0)=((ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN) /((ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN);
    if( ( ( (ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN ) /( (ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN ) ) > 2)
    {
        return true;    
    } esle{
        return false;
    }
}()
منظورم این هست که فیلد جدید رو اضافه نمیکنه. حتی وقتی شرط رو هم برداری و فقط اون خط اول مربوط به تخصیص فیلد 0 باقی بمونه بازم فیلد 0 رو اضافه نمیکنه!

مال تو فیلد جدید رو اضافه میکنه؟ (هرچند قسمت else کدی که نوشتی ارور میده)
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
منظورم این هست که فیلد جدید رو اضافه نمیکنه. حتی وقتی شرط رو هم برداری و فقط اون خط اول مربوط به تخصیص فیلد 0 باقی بمونه بازم فیلد 0 رو اضافه نمیکنه!

مال تو فیلد جدید رو اضافه میکنه؟ (هرچند قسمت else کدی که نوشتی ارور میده)
مشکلی ندارد. کار می‌کند.
 

saraei

New Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام دوستان برلی جداسازی سه رقم سه رقم اعداد تو فیلتر چه کدی بنویسم مثلا فیلتر زیر صف خریده میخوام cfield0 رو سه رقم سه رقم جدا کنم.با تشکر
کد:
if((pd1)==(tmax)){


(cfield0)=(qd1)                             //حجم خرید سطر اول

(cfield1)=(zd1)+"..........."+(pd1)      //تعداد خریدار سطذ اول.....قیمت خرید سطر اول


    (cfield2)=Math.round( ((qd1)/(z))*100 *100)/100+"%" }      //چه درصدی از سهام شرکت تو سفارش خریده؟
 

علیرضا علوی

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام بر اساتید بزرگوار
دنبال یک فیلتر هستم که هر وقت اندیکاتور مکدی از سطح صفر رو بالا حرکت کرد و
ema cross 9,26نیز اتفاق افتاد بتواند لیست سهم های حاصل را اعلام نماید. ( هر دو شرط با هم
در تایم زمانی روزانه و هفتگی به صورت جداگانه
با تشکر از راهنمایی شما
سلام مجدد
همچنین فیلتری وجود ندارد و یا اینکه قابل نوشتن نیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید، اساتید بزرگوار
 

saraei

New Member
کاربر فعال
عضو تازه
من این کدهارو هم توی کروم/اپرا/ادج تست کردم هیچکدوم فرقی نکرد و فیلد جدید اضافه نمیکنه!
مسخره بازیش گرفته اینم
اینو امتحان کن قبلش یه رفرش کن
کد:
true== function()
{
    (cfield0)=Math.round(((ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN) /((ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN));
    if( ( ( (ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN ) /( (ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN ) ) > 2)
    
        return true;       
    
    
}()
 

saraei

New Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام مجدد
همچنین فیلتری وجود ندارد و یا اینکه قابل نوشتن نیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید، اساتید بزرگوار
سلام تو صفحات قبل فکر کنم آقا میلا د یا شایدم شخص دیگری هم مکدی رو نوشته هم موینگ اوریج رو باید بنا به خواستت تغییراتی بدی
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
اینو امتحان کن قبلش یه رفرش کن
کد:
true== function()
{
    (cfield0)=Math.round(((ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN) /((ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN));
    if( ( ( (ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN ) /( (ct).Buy_CountI+(ct).Buy_CountN ) ) > 2)
   
        return true;      
   
   
}()
تست کرده بودم اینم(به همراه چند مدل دیگه).کلا فیلد جدید رو نشون نمیده.
عجیبه اگر شماها همه جواب میگیرید و هیچکدوم از 3 مرورگر من نشون نمیده فیلد جدید رو.... مسخره تر از این نمیشه شاید
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
من این کدهارو هم توی کروم/اپرا/ادج تست کردم هیچکدوم فرقی نکرد و فیلد جدید اضافه نمیکنه!
مسخره بازیش گرفته اینم
سلام. طریقه نمایش Cfield ها را بلدید؟ پیش‌تر چیزی را نمایش داده‌اید؟ اگر نه با یک چیز ساده مانند
کد:
(Cfield0) = 0
آغاز کنید
(نمی‌دانم در بالا C با حرف بزرگ باید نوشته می‌شد یا کوچک...)
آموزشش در اینترنت به وفور هست...
احتمالا شما نمی‌دانید باید از منوی «قالب نمایش» اقدام کرد. این کار را بکنید ببینید درست می‌شود؟
من چیز دیگری به ذهنم نمی‌رسد. (چون روی رایانه من که دارد کار می‌کند.)
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام دوستان برلی جداسازی سه رقم سه رقم اعداد تو فیلتر چه کدی بنویسم مثلا فیلتر زیر صف خریده میخوام cfield0 رو سه رقم سه رقم جدا کنم.با تشکر
کد:
if((pd1)==(tmax)){


(cfield0)=(qd1)                             //حجم خرید سطر اول

(cfield1)=(zd1)+"..........."+(pd1)      //تعداد خریدار سطذ اول.....قیمت خرید سطر اول


    (cfield2)=Math.round( ((qd1)/(z))*100 *100)/100+"%" }      //چه درصدی از سهام شرکت تو سفارش خریده؟
سلام.
باید دقیقا به همان روش عمل کنید که در مورد سی‌فیلد۱ عمل کردید.
یعنی تبدیل عدد به متن.
یا علی.
 

saraei

New Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام. طریقه نمایش Cfield ها را بلدید؟ پیش‌تر چیزی را نمایش داده‌اید؟ اگر نه با یک چیز ساده مانند
کد:
(Cfield0) = 0
آغاز کنید
(نمی‌دانم در بالا C با حرف بزرگ باید نوشته می‌شد یا کوچک...)
آموزشش در اینترنت به وفور هست...
احتمالا شما نمی‌دانید باید از منوی «قالب نمایش» اقدام کرد. این کار را بکنید ببینید درست می‌شود؟
من چیز دیگری به ذهنم نمی‌رسد. (چون روی رایانه من که دارد کار می‌کند.)
بعلاوه سربرگ تنظیمات و تیک زدن اطلاعات تکمیلی
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام مجدد
همچنین فیلتری وجود ندارد و یا اینکه قابل نوشتن نیست؟
لطفا راهنمایی بفرمایید، اساتید بزرگوار
سلام.
اگر برنامه‌نویسی بلد هستید من خدمتتان مقدمات کار را بگویم که خودتان باقی‌اش را بگیرید... اگر نه ولش کنید که اذیت می‌شوید.
خوب... حالا که نوشتم بگذارید کمکی که می‌خواستم بکنم را هم بکنم...
ببینید... میانگین گرفتن این‌گونه است:

JavaScript:
days_count = v_sum = 0;
for (n = 0; n < 30; n++)
    if (typeof[ih][n] != "undefined") {
        v_sum += [ih][n].QTotTran5J;
        days_count++;
    }
v_average = v_sum/days_count;
بعد فرمول مکدی هم این‌گونه است:
کد:
میانگین۱۲ روزه
منهای
میانگین ۲۶ روزه
که میانگین‌ها را با استفاده از همان فرمول بالا باید ایجاد کنید.
میانگین‌نمایی یا همان EMA هم اول اینکه تقریبا هیچ فرقی با میانگین معمولی نمی‌کند! و مثلا یک میانگین‌نمایی ۳۰ روزه حدودا می شود یک میانگین معمولی ۱۷ روزه... و دوم هم اینکه اگر خواستید خود میانگین نمایی را داشته باشید باید یک میانگین وزنی ایجاد کنید. به این ترتیب که در روز نخست یک ضریب به میانگین بدهید و در روز بعد یک ضریب دیگر و در روز آخر هم یک ضریب دیگر... این ضریب‌ها (چه به صورت جدول و چه به صورت فرمول) در اینترنت به وفور یافت می‌شود و من پیش‌تر برای یکی از دوستان در پیام خصوصی خاطرم هست که گفته بودم... (آن دوستمان اگر یادش می‌آید لطفا فرمول را اینجا قرار دهد.)
در نهایت می‌ماند فقط ترکیب اینها که هیچ کاری ندارد و با عمل «و» منطقی یا همان "&" این کار انجام می‌شود.
پی‌نوشت۱: توصیه همیشگی: این پالایه‌نویسی (فرمول‌نویسی) در تارنمای بورسی به درد این‌جور کارها نمی‌خورد... باید از نرم‌افزارهای تخصصی استفاده کرد.
پی‌نوشت۲: آواتارتان چیست؟
 

saraei

New Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام.
باید دقیقا به همان روش عمل کنید که در مورد سی‌فیلد۱ عمل کردید.
یعنی تبدیل عدد به متن.
یا علی.
آقا محمد حسین میخوام مثلا عدد 322888543 رو سه رقم سه رقم جدا کنه مثل اعداد حسابداری
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
احتمالا شما نمی‌دانید باید از منوی «قالب نمایش» اقدام کرد. این کار را بکنید ببینید درست می‌شود؟
اتفاقا این را هم 4-5 بار باز کردم و همینطوری هر بار چند تایش را زدم تست کردم و نشد. به جز آن گزینه ای که آخرش + سطر کاربر دارد!
الان که گفتی بازم بازش کردم و اینبار بالاخره چشمم به جمال این گزینه روشن شد و فعالش کردم و فیلد ما هم نمایان شد!

چقدر مسخره... بعضی وقتها سر چه چیزهایی ادم گیر میکند
من چون 1-2 ماه قبل زده بودم تو کار دیتا اسکرپینگ و جاوا اسکریپت و NodeJS و PHP و وب سرور و این داستان ها داشتم به این فکر میکردم که نکنه نصب و تنظیمات اونها باعث شده یک جایی پشت پرده این برازر ها بریزند بهم و حالا خر بیا و باقالی بار کن! فکرم تا کجاها داشت میرفت که این پستت نجات داد لپ تاپ بیچاره من را!

مرا نیز جو گرفت و همچو تو ادبیاتی نوشتم.... شب بدرود ای برادر
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
آقا محمد حسین میخوام مثلا عدد 322888543 رو سه رقم سه رقم جدا کنه مثل اعداد حسابداری
عرض که کردم...
شما باید از همان روش استفاده کنید.

Math.floor(x)
دستور بالا رند کردن به طرف کف است و دستور زیر رند کردن به طرف دیگر:
Math.ceil(x)
از این دو دستور استفاده کنید.
عددتان را تقسیم بر هزار کنید و باقی‌مانده هر چه ماند آن را ...
ولش... بگذارید خودم برایتان بنویسم:

JavaScript:
//بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
my_number_separated = "";
number_separator = "٫" ;
my_number = 123456789012345; // 123#456#789#012#345
for (i = 0; i < 10000; i++) {
    my_number_devided = my_number / 1000;
    my_number_devided_floor = Math.floor(my_number_devided);
    my_number_remain = (my_number_devided - my_number_devided_floor) * 1000;
    my_number_remain = Math.floor(my_number_remain);
    my_number_masker = my_number_remain <100 ? "0" + my_number_remain : "" + my_number_remain;
    if(i==0)
    my_number_separated = my_number_masker +  my_number_separated;
    else my_number_separated = my_number_masker + number_separator + my_number_separated;
    my_number = my_number_devided;
    if (my_number_devided < 1)
        break;
}
(cfield0) = my_number_separated;
(cfield1) = i;
خیلی برایش وقت گذاشتم و احتمالا تا چند روز در این جستار پیدایم نمی‌شود. امیدوارم مفید بوده باشد. یا علی.
 

ehsanbibak07

New Member
عضو تازه
سلام
توروخودا اگه میتونید کمکم کنید.
میخام یه فیلتری بنویسم که بازدهی سهم را توی دوره های یک ماهه سه ماهه شش ماهه و یکساله نشون بده.باید چیکار کنم؟؟؟؟
 

sooroosh1315

Active Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام
توروخودا اگه میتونید کمکم کنید.
میخام یه فیلتری بنویسم که بازدهی سهم را توی دوره های یک ماهه سه ماهه شش ماهه و یکساله نشون بده.باید چیکار کنم؟؟؟؟
سلام
چرا آمی بروکر استفاده نمی کنید؟
ی راه سریع تر و بسیار نادقیق! دیگه ام هست، سهام یاب قسمت نقشه بذار، میشه تاریخ داد، بالا سمت چپ، و ی گزینه ماهانه و.... هم داره، میزنی نشون میده چقدر سودن چقدر ضرر، ولی چنتا اشتباهم توش هست، مخصوصا عرضه اولیه ها را که 100 تومن حساب می کنه.
 

hosseintavakkoli

New Member
عضو تازه
سلام
کسی از دوستان میتونه در نوشتن این فیلتر ها fisher transform یا volume oscillator یا Relative volatility index کمک کنه؟ یا اینکه اگه داره ب اشتراک بگذاره

سپاس فراوان
 
بالا