ساخت فیلتر در دیده بان بازار پیشرفته :: .:tsetmc:.

sooroosh1315

Member
کاربر فعال
عضو تازه
کاش میشد کل اطلاعات TSETMC را بیرون کشید بعد ی جای دیگه سر همشون کرد


و اینکه اصلا به محاسبات تو TSETMC حساب نکن وقتی مثال ار اس ای که خودشون نوشتن اطلاعات اشتباه میده (ی جایی ی صفر یا یک عدد غیر معتبر وارد میکنه و گند میزنه)
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
کاش میشد کل اطلاعات TSETMC را بیرون کشید بعد ی جای دیگه سر همشون کرد


و اینکه اصلا به محاسبات تو TSETMC حساب نکن وقتی مثال ار اس ای که خودشون نوشتن اطلاعات اشتباه میده (ی جایی ی صفر یا یک عدد غیر معتبر وارد میکنه و گند میزنه)

اتفاقا الان داشتم به همین فکر میکردم که وارد تاپیک شدم بپرسم:

آیا میشه اطلاعات فایل خروجی سایت رو به دلخواه تنظیم کرد؟
یعنی مثلا حجم خرید و فروش حقیقی/حقوقی(یا هر ستون دلخواه دیگه ای) رو به ستون های اکسل خروجی اضافه کنیم... اگر این امکان پذیر باشه، اونوقت میشه فایل اکسل مذبور رو با یک برنامه ی دیگه خوند و روش تحلیل کرد

مهندس کجایی ... فرار کردی رفتی چقدر زود ... بیا تازه پیدات کردیم ما :D
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
متاسفانه دیده بان بازار گویا فقط یک فیلتر انلاین هست و نمیشه اطلاعاتش رو جایی چاپ کرد. اگر یک دستور چاپ داشت میشد هرچی خواستیم رو خودمون چاپ کنیم(البته یک شبهه هم الان دارم و نمیدونم از طریق دیده بان به داده های بیش از 60 روز قبل هم میشه دسترسی داشت یا نه؟)

tseclient هم که امکان اضافه کردن ستون های جدید نداره و از پیش تعریف شده است. تنها راهی که به نظرم میرسه این هست که یه برنامه بنویسیم که دیده بان رو روز به روز اپدیت کنه و یه خروجی از هر روز بده، بعدش دستی بخوایم فایل درست کنیم از سوابق بازار(البته کد نویسی هم میشه کرد) .

یا هم یه برنامه بنویسیم که از فردا، دیده بان مطلوب مارو نشون بده(یعنی ستون های مطلوبمون رو اضافه کنیم بهش) و هر روز ازش خروجی بگیریم و خودمون بصورت دستی(البته کد نویسی هم میشه کرد) سوابق رو جمع کنیم.

یا هم همگی دسته جمعی ایمیل بزنیم به IT سازمان بورس و بگیم لطفا اطلاعات مثلا خرید و فروش حقیقی/حقوقی و ... رو هم به ستون های tseclient اضافه کنن!
 

ebrahim8009

Well-Known Member
کاربر فعال
دمت گرم آقا محمد حسین :)عالی)

"راهکارهای 5-6-7 راهگشا بودن"

اما دوتا سوال دیگه "داده های مفید تریدر هم قبلا که تست می کردم مال آخرین قیمت روز قبل بود و زنده نبود (حالا فردا ان شاءا... دوباره تست می کنم) تنها جایی که دیدم داده ها لحظه به لحظه در حال تغییر هستن سایت tsetmc بود (کد جاوایی که برای tsetmc طراحی کردین، باعث میشه در امی بروکر لحظه به لحظه دادها تغییر کنند ؟ یا نه بازم لایو نیستن؟ )(اگر از نمودار شمعی استفاده کرده باشین لایو تغییر شکل دادنش را مشاهده می کنید؟)


و سوال دوم که واقعا دغدغه شده :
چرا rsi 14 سهمی مثل وبهمن در تاریخ 1/1/2019 در امی بروکر برابر با 34.47 و در سایت tsetmc برابر با 16.77 می باشد؟:oops::oops::oops:


واقعا چرا؟

کد:
true==function()
{

   var CalculateRSI =function(period){

      var len=20;

      for (var i = 0; i < len ; i++) {
         var rec=[ih][len-1-i];

         var change=rec.PClosing-rec.PriceYesterday;        

         if (change> 0) {
        rec.gain=change;
                rec.loss=0;
         }
         else
         {
        rec.gain=0;
                rec.loss=-change;
         }
      }

      // Calculate first "average gain" and "average loss"
      var gainSum=0;
      var lossSum=0;

      for (var i = 0; i < period; i++) {
         var rec=[ih][len-1-i];
     gainSum += rec.gain;
     lossSum += rec.loss;
      }

      var averageGain=gainSum /period;
      var averageLoss=lossSum / period;

      // Calculate subsequent "average gain" and "average loss" values
      for (var i = period + 1; i < len; i++) {
         var rec=[ih][len-1-i];

         averageGain=(averageGain* (period - 1) + rec.gain) / period;
         averageLoss=(averageLoss* (period - 1) + rec. loss)/  period;

         rec.averageGain=averageGain;
         rec.averageLoss=averageLoss;
      }

      // Calculate RSI
      var RS = 0; // Relative strength
      var RSIndex = 0; // Relative strength index
       
      for (var i = period + 1; i < len; i++) {
         var rec=[ih][len-1-i];

         RS = rec.averageGain/ rec.averageLoss;
     RSIndex = 100 - 100 / (1 + RS);
     rec.rsi=RSIndex;
      }
   };

      if(typeof [ih][0].rsi=="undefined")
        CalculateRSI(14);

         (cfield0)= [ih][0].rsi;

         return true;      

}()
اینو خود سایت tsetmc بعنوان مثال برا سی فیلد نوشته که ار اس ای 14 هست
در نرم افزار امی بروکر از ار اس ای پیش فرض نرم افزار 6.2 استفاده کردم. و روی 14 روز گذاشتمش

سوال منم همینه کسی میدونه علتشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا rsi 14 سهمی مثل وبهمن در تاریخ 1/1/2019 در امی بروکر برابر با 34.47 و در سایت tsetmc برابر با 16.77 می باشد؟:oops::oops::oops:
 

abedinqa

New Member
عضو تازه
با سلام خدمت شماا. من هر چی گشتم. نتونستم چیزی پیدا کنم. ..... یه کد میخاستم که سهم های که rsi. mfi پایین دارند مثلا 20 یا 40 چه تکی چه با هم معرفی کنه . ممنون اگه کمک کنید .
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سوال منم همینه کسی میدونه علتشو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا rsi 14 سهمی مثل وبهمن در تاریخ 1/1/2019 در امی بروکر برابر با 34.47 و در سایت tsetmc برابر با 16.77 می باشد؟:oops::oops::oops:
سلام.
باید بنشینیم این را در آمی‌بروکر دستی محاسبه کنیم. یک چیزی که من یادم هست این بود که در آمی‌بروکر یک مقدار یک جایی پیشرفته‌تر عمل شده بود و زمانی که خودم کد دستی را در آمی‌برورکر نوشتم (یعنی اجزای این نشانگر یعنی شاخص قدرت نسبی یا همان RSI را نوشتم و یک تابع از دلش بیرون آوردم) دیدم مقداری با مال آمی‌بروکر فرق دارد و بعد دیدم مال آمی‌بروکر کارایی‌اش بیشتر است!!! بعد یک کاری کردم (یادم نمی‌آید چه کار) که دیدم به مال آمی‌بروکر شبیه‌تر شد.
پس موضوع این است که برای آمی‌بروکر احتمالا متفاوت است. نه برای این‌ها.
بد نیست دوستان با مال متاتریدر هم یک مقایسه‌ای داشته باشند.
و در نهایت بد نیست دوستان وقت بگذارند و فرمول ارایه شده برای TseTmc را با فرمول اصلی شاخص قدرت نسبی که همه‌جا هم هست (به خصوص در ویکی‌پدیا) مقایسه کنند. جزء به جزء.
یا علی.
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
زحمتش اینه که اطلاعات رو از یه فایل اکسل بخونی و با یه سورتینگ عددی ساده مرتب کنی. منتهی سوال اینجاست که تو خروجی های اکسل که سایت میده، من ندیدم حقیقی و حقوقیش رو جدا کنه! حتی تا یکماه قبل توی قسمت سابقه ی معاملات حقیقی و حقوقی رو جداگانه مینوشت(شبیه صفحه اصلی هر سهم) اما اونم برداشتن گویا و تکنیک وب اسکرپینگ هم دیگه جواب نمیده

خواستم ببینم تو توابع از پیش تعریف شده ی فیلتر ها، چیزی هست که میزان خرید حقیقی و حقوقی رو جداگانه بشه باهاش بدست آورد؟
مهندس جان(همچنین سایر دوستان) اگر در این باره هم اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید

درواقع اگر مطلب بالا رو بخوام قدم به قدم بیان کنم، آیا میشه فیلتری نوشت که درصد خرید و فروش حقوقی/حقیقی هارو برای تک تک سهم ها در یک روز مشخص حساب کنه؟

و در گام دوم بیایم سهم هارو بر اساس اینکه بیشترین درصد خرید حقوقی/حقیقی (یا فروش حقوقی/حقیقی) مرتب(sort) کنیم؟

درواقع بدست آوردن درصد فروش حقیقی یا حقوقی یک سهم با فیلترنویسی ممکن هست؟
اتفاقا الان داشتم به همین فکر میکردم که وارد تاپیک شدم بپرسم:

آیا میشه اطلاعات فایل خروجی سایت رو به دلخواه تنظیم کرد؟
یعنی مثلا حجم خرید و فروش حقیقی/حقوقی(یا هر ستون دلخواه دیگه ای) رو به ستون های اکسل خروجی اضافه کنیم... اگر این امکان پذیر باشه، اونوقت میشه فایل اکسل مذبور رو با یک برنامه ی دیگه خوند و روش تحلیل کرد

مهندس کجایی ... فرار کردی رفتی چقدر زود ... بیا تازه پیدات کردیم ما :D
کاش میشد کل اطلاعات TSETMC را بیرون کشید بعد ی جای دیگه سر همشون کرد


و اینکه اصلا به محاسبات تو TSETMC حساب نکن وقتی مثال ار اس ای که خودشون نوشتن اطلاعات اشتباه میده (ی جایی ی صفر یا یک عدد غیر معتبر وارد میکنه و گند میزنه)
سلام.
دقیقا همین است. دو راه هست و هر دو راه همان Web Scraping است.
یا اینکه صفحه‌ی دیده‌بان TseTmc را شخصی سازی می‌کنیم که اطلاعات حقیقی حقوقی لحظه‌ای را نشان دهد و سپس این برگه‌ی html را با web scraping می‌خوانیم.
یا اینکه می‌رویم داخل برگه‌ی مخصوص هر نماد در TseTmc و سپس از آنجا بخش حقیقی/حقوقی را باز می‌کنیم و سپس داده‌های آنجا را با web scraping می‌خوانیم.
سپس این داده‌ها را در رایانه هر جور خواستیم تجزیه تحلیل می‌کنیم.
(روش web scraping هم همان گونه که گفتم دو جور است: ۱- با اکسل (که بسیار آسان است ولی من بلد نیستم و پیوندش را خدمتتان دو بار ارایه کردم و یک مقدار زمان بگذارید حتما راحت می‌توانید) ۲- با برنامه‌نویسی (هر زبانی که دوست داریم و بلدیم که من از جاوا استفاده می‌کنم.))

اما پرسش اساسی:
آیا این داده‌های حقیقی/حقوقی به درد می‌خورد؟ چقدر به درد می‌خورد؟ آیا ارزش سرمایه‌گذاری (زمانی) دارند؟
پاسخ من: والا... وقتی چیزهایی هستند که خیلی آشکار هستند و دارند مانند بچه‌ی آدم پاسخ می‌دهند و کار می‌کنند (مانند همین نمودار قیمت) چرا برویم دنبال چیزهای خاص؟ فعلا همین قیمت بسیار زیباست و جای کار هم دارد و از گذاشتن زمان هم نتیجه‌ی خوبی می‌بریم.
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام.
دقیقا همین است. دو راه هست و هر دو راه همان Web Scraping است.
یا اینکه صفحه‌ی دیده‌بان TseTmc را شخصی سازی می‌کنیم که اطلاعات حقیقی حقوقی لحظه‌ای را نشان دهد و سپس این برگه‌ی html را با web scraping می‌خوانیم.
یا اینکه می‌رویم داخل برگه‌ی مخصوص هر نماد در TseTmc و سپس از آنجا بخش حقیقی/حقوقی را باز می‌کنیم و سپس داده‌های آنجا را با web scraping می‌خوانیم.
سپس این داده‌ها را در رایانه هر جور خواستیم تجزیه تحلیل می‌کنیم.
(روش web scraping هم همان گونه که گفتم دو جور است: ۱- با اکسل (که بسیار آسان است ولی من بلد نیستم و پیوندش را خدمتتان دو بار ارایه کردم و یک مقدار زمان بگذارید حتما راحت می‌توانید) ۲- با برنامه‌نویسی (هر زبانی که دوست داریم و بلدیم که من از جاوا استفاده می‌کنم.))


اما پرسش اساسی:
آیا این داده‌های حقیقی/حقوقی به درد می‌خورد؟ چقدر به درد می‌خورد؟ آیا ارزش سرمایه‌گذاری (زمانی) دارند؟
پاسخ من: والا... وقتی چیزهایی هستند که خیلی آشکار هستند و دارند مانند بچه‌ی آدم پاسخ می‌دهند و کار می‌کنند (مانند همین نمودار قیمت) چرا برویم دنبال چیزهای خاص؟ فعلا همین قیمت بسیار زیباست و جای کار هم دارد و از گذاشتن زمان هم نتیجه‌ی خوبی می‌بریم.

سلام مجدد
پس شما هم راهی سراغ ندارید بشه اطلاعات حقیقی/حقوقی رو به فایل خروجی اکسل اضافه کنیم؟

درباره ی به درد خوردنش هم. راستش بازار مارو حقوقی ها هستن که میسازن و با ترک کردن رفتار اینها، میشه به خیلی سیگنال ها دست یافت!
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
اقا دیروز یه سوالی رو یادم رفت بپرسم
توی اون مثالی که از rsi تو خود سایت هست، گویا از یکسری توابع اماده مثل gain, loss, rsi استفاده کرده. لیست کامل اینها رو کجا میشه پیدا کرد؟
همچنین مثال های بیشتر؟!
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
اقا دیروز یه سوالی رو یادم رفت بپرسم
توی اون مثالی که از rsi تو خود سایت هست، گویا از یکسری توابع اماده مثل gain, loss, rsi استفاده کرده. لیست کامل اینها رو کجا میشه پیدا کرد؟
همچنین مثال های بیشتر؟!
سلام.
نه. من اکنون نگاه کردم. تابع gain , loss وجود نداشت. تنها دو متغیر (از دل متغیر rec) بود که خودش ایجاد کرده بود و با آن کار می‌کرد... شما به جای rec.gain بگذار یک چیز دیگر... باز باید کار کند.
یا علی.
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام.
نه. من اکنون نگاه کردم. تابع gain , loss وجود نداشت. تنها دو متغیر (از دل متغیر rec) بود که خودش ایجاد کرده بود و با آن کار می‌کرد... شما به جای rec.gain بگذار یک چیز دیگر... باز باید کار کند.
یا علی.
سلام
یعنی میگید این gain و loss که اینجا هست، درواقع تعریف متغیر جدید کرده؟! (اخه تو زبان های شی گرا، وقتی دات میذارن یعنی به یک تابع یا متغیر درون یک کلاس میخوان دسترسی داشته باشن که از قبل موجود بوده...ولی گویا تو php و js اینطوری متغیر جدید تعریف میکنن؟ (فکر کنم یه چیزایی داره یادم میاد))

JavaScript:
        if (change> 0) {
        rec.gain=change;
                rec.loss=0;
         }
         else
         {
        rec.gain=0;
                rec.loss=-change;
         }
      }
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
سلام
یعنی میگید این gain و loss که اینجا هست، درواقع تعریف متغیر جدید کرده؟! (اخه تو زبان های شی گرا، وقتی دات میذارن یعنی به یک تابع یا متغیر درون یک کلاس میخوان دسترسی داشته باشن که از قبل موجود بوده...ولی گویا تو php و js اینطوری متغیر جدید تعریف میکنن؟ (فکر کنم یه چیزایی داره یادم میاد))

JavaScript:
        if (change> 0) {
        rec.gain=change;
                rec.loss=0;
         }
         else
         {
        rec.gain=0;
                rec.loss=-change;
         }
      }
تا آنجایی که یادم است همان rec را آن بالاترش تعریف کرده بود.
به هر روی... آزمایشش رایگان است. فقط کافی است به جای gain یک چیز دیگر بگذارید ببینید می‌شود یا نه.
 

M70

New Member
کاربر فعال
عضو تازه
سلام
فیلتر که درصد تغییر قیمت نماد در بازه مثلا "منفی 2" و "مثبت 8" باشه رو اگر دارید بزارید خیلی ممنون میشم
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
از این فیلتر ها توی بازه های ساعتی نمیشه استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر قیمت نسبت به 1 ساعت قبل اینقدر تغییر کرد
 

tabriz70

New Member
عضو تازه
سلام وقت دوستان بخیر من یک فیلتر دارم که قدرت خریدار 1.5 فروشنده را نشان میده ....می خوام به این فیلتر گزینه ای اظافه بشه که تسه ها و اخزاها را نمایش نده.
ممنون میشم دستان راهنمایی کنن

(ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN>(ct).Buy_CountN*1.5+(ct).Buy_CountI*1.5
 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
دوستان عزیز اگر کسی فیلتری برای نشان دادن نسبت خریدار به فروشنده داره و شخصی نیست، ممنون میشم قرار بده
سلام.
انگار پاسخ شما از غیب رسید!
این پایین:

سلام وقت دوستان بخیر من یک فیلتر دارم که قدرت خریدار 1.5 فروشنده را نشان میده ....می خوام به این فیلتر گزینه ای اظافه بشه که تسه ها و اخزاها را نمایش نده.
ممنون میشم دستان راهنمایی کنن

(ct).Sell_CountI+(ct).Sell_CountN>(ct).Buy_CountN*1.5+(ct).Buy_CountI*1.5
سلام.
برای اینکه موارد اخزا و تسه‌ها نمایش داده بشوند یا نشوند از طریق این پنجره نباید اقدام کنید. بکله باید از طریق بخش تنظیمات اقدام کنید!
اینجا: https://vgy.me/ag34aO.png

 

mhjtalarebourse

Well-Known Member
کاربر فعال
از این فیلتر ها توی بازه های ساعتی نمیشه استفاده کرد؟ مثلا بگیم اگر قیمت نسبت به 1 ساعت قبل اینقدر تغییر کرد
خیر.
اما می‌توان این کار را کرد: قیمت آخرین (pl) را با قیمت پایانی (pc) مقایسه کرد.
یا علی
 

prince0fpersia

Well-Known Member
کاربر فعال
عضو تازه
خیر.
اما می‌توان این کار را کرد: قیمت آخرین (pl) را با قیمت پایانی (pc) مقایسه کرد.
یا علی
ممنون درباره ی قرار دادن فیلتر تو پست قبلی... راستش خودمم چند مدلش رو دیشب نوشتم و امروز تست کردم توی تایم بازار ... و همون موقع بود که سوال بعدیم به ذهنم رسید که اگر فیلتری باشه که تو بازه های ساعتی یا دقیقه ای بشه قیاس کرد، بهتره

اما درباره ی ایده شما ... بازم ممنون از به اشتراک گذاری تجربه و تفکراتتون ... ولی هنوز خیلی روشن نیست برام. چون قیمت پایانی عدد ثابتی نیست. مثل اخرین قیمت که اونم ثابت نیست. ممکنه توی ساعت 9:30 اخرین 100 باشه و پایانی 99. ولی تو ساعت 10 اخرین 102 باشه پایانی 101. و تو ساعت 11 اخرین 96 و پایانی 100. یا هر ترکیب دیگه ای که بتونه هر برداشتی رو نقض کنه. یعنی چه بخوایم اختلاف اخرین و پایانی رو ملاک بگیریو و چه عددشون رو، چون هر ترکیبی میتونن بشن، تحلیلش سخته به نظرم. (البته خیلی بهش فکر نکردم و اینارو بداهه میگم تا نظر شمارو زودتر بشنوم)

مگر اینکه یه ارایه ای داشته باشه که ما سر هر تایم، این قیمت هارو بریزیم توش و بعدش تحلیل کنیم. که من تا جایی که اموزش سایتو خوندم، تابعی برای تایم نداشت گویا. مگر اینکه تحلیل زمانی رو بذاریم کنار و فقط دائم اختلاف قیمت اخرین و پایانی رو حساب کنیم که بازم به چه نتیجه ای میخوایم برسیم برام مبهمه؟

چون مثلا 100 و 102 یا 99 و 101 و یا 96 و 98 همه شون 2 تا اختلاف دارن با هم. اما مشخص نمیکنه که بازار در حال صعود هست یا سقوط. (من یادم نیست که صبح دقیقا چه ایده ای به ذهنم رسید که اومدم اون سوال رو پرسیدم، اما فکر کنم میخواستم میزان خرید و فروش حقوقی هارو در بازه ی زمانی بازار قیاس کنم و ازش نتیجه گیری کنم... یعنی ببینم با گذشت زمان حقوقی ها بیشتر دارن میخرن یا میفروشن. و یا مثلا ببینم با گذشت زمان نسبت خریدار به فروشنده داره زیاد میشه یا کم... همچین ایده هایی داشتم که درباره فیلتر ساعتی سوال کردم)
 
بالا