شما خریدتون تکمیل شده ؟ من هنوز تکمیل نشدم با حدود 20 م سهم .سود های زیر 300-400 % را هم اصلا قبول ندارمسعید خان .آقا فردا صف خریدش کن.ماشاالله چقدر میخری.یکی دو روز که صف خرید بود و به قول خودت۴۵۰ رو رد کرد بازار توجهش جلب میشه.
آقا سعید هرچی سود تو تکنو از نوسانی که با کد فرعی هات از ما میگیری میاری تو سهم هایی مثل بیمه رازی هدر میدیاردر 4161 من هستم هرکی می خواهد بفروشش خریدارم .
یادمان رفته بود برای این حرکت خداپسندانه از شما تشکر کنیم که ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه هست....ممنون از این حمایت جانانه تانهر کدوم از دو تا کدامو 110 تا سبز کردم![]()
خدا را شوکررررر......آق سعید بقول خودتان در گفتمان مربوط به بیمه ایها و در پاسخ مطالبتان در خصوص بیمه رازی مطلبی ارسال کردم که منتهی شد به پاسخ شما در خصوص با عوشی ( باهوشی )بنده..... خدمتتان عارضم انتظار چنین پاسخی را از شما داشتم بالاخره شفاف کردن نوسانگیری شما با کدهای فرعیتان از سهامداران تکنو و فروشتان بالای ۴۲۰ و خریدتان زیر ۴۱۰ و رو کردن دستتان تبعاتی دارد که یک چشمه اش را رو کردی....دوست عزیز خدا را شکر مورد لطف خدا بوده اید و سرمایه هنگفتی به امانت در اختیارتان قرار گرفته که فقط ۲ کد تان جز سهامداران درصدی تکنو است بغیر از کد فرعی هایتان سهامدار نیرو سرمایه....تکشا....حرهشا.....فسدید.....ورازی....خچرخش.....بودید یا هستید.....خواهشی که از شما دارم به ثروتی که از خدا در اختیارتان به امانت قرار گرفته غره نشوید که به شبی بند است و از این ثروت در مسیر نوسان گرفتن از سهامدار جز استفاده نکنید که مطمنا برکتی برایتان نخواهد داشت....فعلا شما سوارید و امثال بنده پیاده.....شما با کد فرعی هایتان زیر ۴۳۰ بفروش و زیر ۴۲۰ بخر حالش را ببر ...نوش جانت ولی خواهشا به شعور ما توهین نکن که مثلا چند عددی در روزهایی با ۲ کد اصلی میخری و فلش سبز میکنی که چی؟؟؟ چند روز پیش با ۲ کد اصلی در تکنو هر کد ۱۰۰ عدد خریدی که چی ؟؟؟؟..... فعلا با این شیرین کاریهات خوش باش تا دولتت بدمد.....در هر صورت اندکی تفکر در خصوص رفتارمان در بازار سرمایه بد نیست...منتظر تبعاتی بعدی از مطالب ارسالیم کا مطمنا به مزاج شما خوش نخواهد آمد هستم .....بالاخره مطالب فوق باید به نوعی به گوش شما میرسید حالا از فردا با تمام توانتان ۴۳۰ فشار فروش ایجاد کن و پایین سهم را بخر از نوسانش حالش را ببر.